Informatii utile


Aici am incercat sa adun cele mai importante informatii si legaturi care te-ar putea ajuta in ipostaza de invatacel si apoi, de conducator auto.

Pentru examen:

1. Cartea care m-a ajutat pe mine sa-mi structurez informatia: Noul cod rutier pe intelesul tuturor. Desi eu am avut editia din 2008, cu siguranta cea din 2010 este imbunatatita.

Noul cod rutier pe intelesul tuturor 2010

 Autor: Marius Stanculescu
 Editura
: Teocora
 Anul: 2009
 Pagini: 135
 Format: 17×24
 Pret: 17,00 RON

Unde o gasiti de comandat: cartea-mea.ro, librarie.net, bizoo.ro 

2. Intrebari si teste de la Editura National. Intrebarile din aceasta carte se regasesc in proportie de 95% si la examen. Are intrebarile impartie pe capitole, 18 la numar, dar inaintea intrebarilor are si legislatia: codul rutier si regulamentul, semnalele politistului si o anexa cu indicatoare. La sfarsitul cartii gasiti si raspunsurile corecte la intrebari. CD-ul este doar de forma, pentru a va acomoda cu sistemul de la examen cica, dar problema e ca nu afiseaza si enuntul intrebarilor ci doar raspunsurile, deci ai nevoie de carte pentru a sti despre ce intrebare e vorba. Mai mult de incurca decat sa te ajute, o prostie, chiar nu stiu ce a fost in capul lor. De fapt stiu. Nu le-au pus pe CD de frica sa nu fie piratat si sa nu-si mai vanda cartile, care de altfel au un pret foarte ridicat.  Dar asta e, pana la urma intrebarile chiar sunt cele bune. Poate s-au schimbat lucrurile intre timp, nu stiu, eu am versiunea din 2009.

Intrebari si Teste 2010 (Editura National)

 

Editura: National
 Anul publicarii: 2010
 Pret: intre 36 si 44 RON

 Unde o gasiti de cumparat: ishop.ro, librarie.carturesti.ro, tamada.ro sau la orice chiosc de ziare.

3. Chestionarele de la Editura National. Sunt aceleasi intrebari ca cele de mai sus, dar sunt ordonate sub forma de chestionare.

Chestionare auto cu CD pentru verificarea raspunsurilor - Categoria B

 

Editura: National
Anul publicarii: 2010
Pret: 25,07 lei

 Unde o gasiti de cumparat: editura-national.ro, librarultau.ro sau la orice chiosc de ziare.

4. Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor  – aici gasesti informatii de interes legate de obtinerea permisului de conducere de la examinarea auto pana la ridicarea permisului si inmatriculari auto.
Tot aici te poti acomoda cu modalitatea de examinare la sala. Tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici pentru a putea vizualiza, in categoria Servicii Online, linkul Testare Examen Online.
Atentie insa! Nu trebuie sa te culci pe o ureche! In sistem nu exista toate intrebarile de la examen, ci doar un numar limitat de intrebari care se tot repeta, scopul acestei aplicatii fiind de a familiariza candidatul cu modalitatea de lucru.

 

Reclame
Comentarii
  1. matei elena spune:

    buna seara!stii cumva dc am luat sala in primul an de dosar pe care l-am prelungit ca-mi trecuse termenul si picasem orasul mai e valabil acel examen?stiu ca am prins legea asta noua in care zice ca dc ai luat sala si pici orasul n-o mai dai din nou!astept un raspuns de la tine!multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s