Stire: Instructorii auto ies in strada

Posted: 19 Octombrie 2010 by Schummy in Breaking News
Etichete:, ,

Dupa politisti si profesori, iata a venit randul si instructorilor auto sa iasa in strada pentru a-si cere drepturile. Fericitul eveniment va avea loc maine, in capitala, cu incepere de la 10.00. Asta inseamna ca maine pe langa ploaie, vom avea un motiv in plus sa ne deplasam in Bucuresti cu incetinitorul. Clar, maine Zummy ramane in parcare!

Dar sa revenim la stirea in cauza si la nemultumirile instructorilor auto. In principiu acestia protesteaza impotriva subordonarii instructorilor autorizati independenti scolilor de soferi. Cu alte cuvinte nu le convine ca trebuie sa fie asociati unei singure scoli de soferi, avand o profesie liberala la baza si faptul ca banii nu ii incaseaza ei direct de la cursanti, ci trec prin scoala. In aceasta situatie, taxa perceputa cursantului adus si şcolarizat de instructorul auto PFA, este impozitata de două ori, plus o acumularea nejustificata a TVA-ului de către şcoala de şoferi’, susţine Cornel LIPA, presedinte al SNIAR. In plus, instructorii auto nu sunt de acord nici cu plata contributiei de sanatate pe ultimii 5 ani.

Daca as fi in locul acestui stimat domn Cornel Lipa as sta in banca mea. Nu neg faptul ca instructorii auto au dreptul la proteste daca ceva nu le convine. Nu este la aprecierea mea sa stabilesc daca cerintele SNIAR sunt justificate, insa sincer imi pare rau de toti instructorii auto buni, care sunt inscrisi in Sindicatul National al Instructorilor Auto din Romania si care sunt condusi de acest domn Lipa.

Cornel Lipa este motivul pentru care am esuat in a-mi lua carnetul de atatea ori, fiind nevoita sa repet scoala de soferi pentru reusi in cele din urma! Este un personaj controversat in domeniu, aparent onorabil (este sotul Dnei Elisabeta Lipa), dar care este vesnic pus pe harta cu autoritatile, fara a se gandi la consecintele pe care cursantii scolii sale de soferi le pot suferi la examenul pentru obtinerea permisului auto.

Nu doresc niciunui invatacel sa treaca prin frustrarile prin care am trecut eu de aceea va sfatuiesc, dragi cursanti, sa va feriti de orice scoala de soferi ce poarta amprenta Dlui Cornel Lipa. De asemenea, ii sfatuiesc pe instructorii auto sa-si aleaga un alt lider de sindicat, care sa fie cu bun simt si care sa se bucure de suportul si credibilitatea autoritatilor, dar si a opiniei publice. Aveti nevoie, dragi instructori auto, de o persoana cu aceste calitati, care sa va reprezinte, daca va doriti sa transmiteti un mesaj credibil si care sa impresioneze.

Sursa stire: Financiarul

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s