Stire: Incepand de miercuri ai doua optiuni pentru traseu din care poti alege!

Posted: 4 octombrie 2010 by Schummy in Breaking News
Etichete:, ,

Lume, lume, mare stire in Evenimentul Zilei de astazi, care suna cam asa: Viitorii şoferi îşi pot alege traseul de examen

Ca orice ziar care se respecta, titlul este putin confuz. Personal eu din asta am inteles ca iti poti alege pe unde sa mergi, ce traseu sa urmezi la examen, fara sa-ti mai dicteze polistul pe unde sa o iei. El sa fie doar un spectator, critic ce-i drept, la show-ul oferit de tine in trafic si la sfarsit sa-ti dea calificativul meritat.

Nu e chiar asa, stirea de fapt se refera la faptul ca s-a introdus o noua zona in Bucuresti unde poti sa dai traseul, respectiv Drumul Taberei. Acum poti sa alegi sa dai examenul la proba practica fie in Titan, zona Parc IOR, in zilele impare, fie in Drumul Taberei, mai exact Prelungirea Ghencea, in zilele pare.

Sunt foarte curioasa cum o sa iasa … oare organu’ abilitat o sa stie care sunt zilele pare si care cele impare? Saracu’ de el, dupa ce ca a memorat ca … roboteul (ca sa nu jignim vietuitoarele cu pene viu colorate, numindu-l papagal) regulamentul ca sa aiba cu ce sa-ti dea peste nas la traseu, atunci cand nu respecti cu sfintenie litera legii, acum mai trebuie sa retina pe de rost si zilele pare si impare.

Treaba asta cu par/impar o sa fie buclucasa tare. Intotdeana se va gasi cineva care sa le incurce. Eu chiar nu inteleg de ce, e simplu, in zilele pare vii cu sotul, in cele impare il lasi acasa. Daca nu ai sot, ghinion, nu poti da examenul! Asa ca ai face bine sa-ti cumperi unul.

Intre timp vezi cum faci sa iei examenul la sala si abia apoi poti sa-ti faci griji pentru traseu.

 Sursa foto: Breaking News

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s